Sporten lastiger bij zeer grote borsten

Grote borsten kunnen allerlei klachten veroorzaken bij vrouwen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat door het grotere gewicht van zeer grote borsten vrouwen een verkeerde lichaamshouding krijgen. Het gevolg hiervan is nek- en rugpijn. Ook sporten is lastiger bij zeer grote borsten. Zeker als de vrouw al last heeft van nek- en rugklachten als gevolg van een verkeerde lichaamshouding is sporten zeer lastig.

Maar ook als de lichaamshouding en het postuur nog altijd correct is zal sporten met zeer grote borsten een stuk lastiger zijn. Zelfs speciale sportbeha’s zullen hier weinig aan kunnen veranderen. Zeer grote borsten kunnen je daardoor in je ideale levenswijze belemmeren en dat is niet leuk. In dit geval zou overwogen kunnen worden om voor een Borst Verkleining te overwegen. Een ingreep die wordt gedaan door een plastische chirurg.

Borstverkleining door plastisch chirurg

vrouw kleinere borstenVrouwen met zeer grote borsten die hierdoor klachten ondervinden kunnen overwegen om de borsten te laten verkleinen door een plastisch chirurg. De plastisch chirurg zal tijdens een borstverkleining bindweefsel uit de borsten verwijderen zodat deze in formaat en gewicht afnemen. Uiteraard wordt er ook voor gezorgd dat de borsten niet gaan hangen na de operatie.

Tijdens de ingreep zal de huid van de borsten ook weer strak worden getrokken zodat deze er vaak nog beter uitzien dan voor de borstverkleining. Uiteindelijk zullen vrouwen met te grote borsten zich na een borstverkleining als bevrijd voelen en kunnen zij beter sporten als voorheen. Zij lopen rond met een rechter postuur en zijn bewezen gezondere mensen dan voorheen.